in

«Ніколи не напише про це»: Наталка Денисенко розповіла, яку державну нагороду отримав її чоловік-військовий

Зірка серіалу «Кріпосна», українська акторка Наталка Денисенко повідомила, що її чоловік-актор, який нині служить в лавах ЗСУ, отримав нагороду.

В другу неділю вересня в Україні відзначають День кінематографістів. З нагоди свята президент України видав наказ нагородити відзнаками діячів кіно. Як з’ясувалося, до цього списку ввійшов й Андрій Федінчик, який до початку повномасштабного вторгнення був популярною зіркою на телеекранах. Акторові вручили орден «За заслуги» ІІІ ступеня.

Цієї радісною новиною Наталка поділилася на своїй сторінці в Інстаграм. Дружина військовослужбовця зізналася, що пишається досягненнями свого коханого. Також вона зазначила, що вирішила розповісти про це публічно, адже Федінчик тримав би це в таємниці.

«Побачила новину, що на честь Дня кіно мого чоловіка нагородили орденом «За заслуги» ІІІ ступеня. Мене завжди дивувало це поєднання великої сили і скромності мого чоловіка! Він ніколи не напише про це в соцмережах…Це саме та людина, яка нічого не робитиме «на показ», щира і дуже справедлива! Не припиняю тобою пишатися», — заявила Денисенко.

Наталка Денисенко та Андрій Федінчик

Читайте також: «Не віриться»: Лілія Ребрик захопила фото з молодшою донькою та привітала її з важливим святом

«Не віриться»: Лілія Ребрик захопила фото з молодшою донькою та привітала її з важливим святом

Святослав Вакарчук замилував рідкісним фото з мамою та поділився спогадами про рідне Мукачево