in

«Вона стерво!» — відомий співак розповів про поведінку Тіни Кароль за лаштунками «Голосу країни»

Популярний український співак Олексій Діброва у нещодавньому інтерв’ю згадав про перші кроки своєї професійної кар’єри.

Вперше артист з’явився на екранах в ефірі програми Голос країни в далекому 2015 році. Неабияким виконанням хіта «Спи собі сама» хлопець привернув до себе увагу відразу кількох членів журі. Зокрема, свої суддівські крісла до нього повернули Олексій Потапенко та Тіна Кароль. Тоді Діброва вибрав Потапа як наставника, про що пізніше гірко пошкодував.

«Після участі у «Голосі» я зробив багато висновків. Зрозумів, що чесно, а що ні. Де правда, а де брехня. Коли я брав участь у «Голосі», це було ще до війни, наш ринок працював інакше… І вважаю, що сьогодні значно краще, ніж було. А ще дуже шкодую, що тоді пішов до Потапа. Точніше, шкодую, що не пішов до Тіни Кароль, коли вона повернулася до мене. Тому що вона знає, що таке справжні цінності порівняно з Потапом», — сказав DIBROVA.

На питання про те, чи правда, що Кароль має досить поганий характер — подейкують, що саме вона «витіснила» Ані Лорак з українського шоу-бізнесу, Діброва дав досить неоднозначну відповідь: «Так, вона чудова стерва. Я її обожнюю! Я щиро хотів би з нею поспілкуватися, спитати поради, можливо, навіть у майбутньому зробити колаборацію. Вона чудова артистка!».

Відзначимо, нещодавно DIBROVA випустив спільну пісню з Оленою Тополею (колишньою Alyosha) і вона стала досить популярною у вітчизняних слухачів.

«Соромно, що пішов до нього в команду!» — відомий співак із зневагою згадав про співпрацю з Потапом на «Голосі країни»

Татова копія: воїн Віталій Козловський уперше показав обличчя сина