in

«Тотально банкрут»: артист-втікач Олег Винник по вуха в боргах

Український артист-втікач Олег Винник, який понад два з половиною роки відсиджується в Німеччині, опинився у скрутному фінансовому становищі.

Про це повідомив відомий український блогер-пліткар Богдан Беспалов. Спираючись на перевірені джерела, зірковий оглядач заявив, що Винник заборгував великі суми.  Наразі в співака немає жодних заощаджень та прибутків, щоб повернути борг. Беспалов додав, що через брак коштів, Олег навряд чи зможе відновити свою музичну кар’єру. Однак команда співака активно зайнялася пошуками піар-менеджерів, які змогли б допомогти виконавцю відродити його репутацію в Україні.

«Зараз його представники активно продзвонюють топових піарників, пропонуючи співпрацю і великі кошти. Наше джерело змогло дізнатися, що сьогодні Олег Винник тотально банкрут. В нього немає грошей, він в боргах. Саме через це Олег все, що може запропонувати, це залишки своїх заощаджень і просто борги, в які він тотально вліз. Тому, як би він не намагався, кар’єру він не зможе свою відродити, що б він не робив, бо в нього елементарно немає грошей» — розповів Беспалов.

Нещодавно у своєму TikTok Олег Винник опублікував гучне відео про «передачу українським військовим ковтка свіжого повітря з Берліна».

Читайте також:  «Наді мною чаклують» — 51-річна Руслана відверто розповіла про плани народити дитину

Вбили зятя Ірини Фаріон

Вже 262! Ірина Федишин передала чергову партію автомобілів для ЗСУ