in

Ось так поворот: Тіна Кароль заспівала про «нашу російську душу»

Народна артистка України Тіна Кароль потрапила у скандал.

У Мережі віруситься відео з TikTok, на якому під час одного з недавніх інтерв’ю журналістка запитала співачку, чи є в її репертуарі бодай одна пісня, за яку їй зараз соромно. Усміхнувшись, Кароль впевнено відповіла, що такої композиції немає.

Після цього автори ролика поставили частину кліпу Russian boy, однієї з пісень Тіни Кароль, яка увійшла до її дебютного альбому 2005 року. Артистка тоді розмовляла російською мовою і, презентуючи пісню зі сцени, зазначила, що ця композиція про «російських хлопців, про нашу російську душу».

Багато користувачів стали на захист Кароль, мовляв «у 2005 ми всі слухали де*мо», і, швидше за все, Кароль вже й забула про ту пісню. Однак, були й ті, хто нагадав, що йдеться про 2005-й, коли Україна вже 14 була незалежною країною, та й сама Кароль є уродженкою РФ.

Варто зазначити, що багато вітчизняних артистів перейшли на українську мову лише після початку повномасштабного вторгнення, коли це стало вимогою часу. Хоча до цього вони виступали переважно російською і часто гастролювали до РФ. Зокрема, йдеться про Потапа і Настю Каменських, Макса Барських, Світлану Лободу, Ольгу Полякову, Віру Брежнєву та багатьох інших

Монатік з дружиною показали, як оригінально привітали сина з 9-річчям

«Я цього дуже сильно боюся»: Оля Полякова розповіла про кризу у шлюбі з чоловіком і назвала причину