in

Оля Полякова зізналася, чому її 19-річна донька не повернулася в США на навчання

Українська співачка Оля Полякова вперше розповіла, чому її старша донька Маша не змогла повернутися на навчання до США.

19-річна дівчина мала почати навчання в музичному коледжі Берклі в Бостоні ще у вересні, але несподівані обставини змінили ці плани. За словами Полякової, Маша зіткнулася з проблемами з візою, тому була змушена повернутися до України. Однак дівчина планує повернутися до навчання в США вже наступного року. Тим часом старша донька Полякової продовжує навчатися на композиторку в Київській музичній академії та навіть пише пісні для своєї мами.

«Вона навчається в консерваторії й зараз вже їде зимою до Америки. У нас трошки не вийшло, бо вона поїхала до Берклі й потім повернулася. Там така історія вийшла, але вона туди повернеться з січня. Вже нарешті поїде вчитися, бо там з візою сталися проблеми. І це нас затримало. Але вона продовжує вчитися на композиторському факультеті в академії ім. Чайковського. Вона мені написала пісню, але сказала мені доробити», — поділилася виконавиця.

Оля Полякова та її старша донька

Крім того Маша активно працює над своєю музичною кар’єрою. Вона створила власний рок-гурт і вже випустила кілька кліпів. Зіркова мама підтримує свою талановиту доньку і навіть запропонувала їй виступити на розігріві перед її великим концертом у Палаці Спорту 26 жовтня в Києві. Це стане чудовою можливістю для шанувальників почути пісні не лише самої Полякової, але й Маші, яка впевнено крокує до успіху в музиці.

«Маша не просто продовжує співати, а навіть буде «гріти» Палац Спорту перед концертом. У неї абсолютно свій шлях, вона виконує рок. Вона зовсім на мене не схожа. Я просто їй даю можливості, яких у мене не було. З одного боку я думаю, як я йшла 20 років до свого першого Палацу Спорту, а їй так легко. А потім думаю, а  чому нашим дітям повинно бути важко. Їм повинно бути легше, ніж нам», — додала артистка.

Читайте також: «Гриша був вражений»: дружина Решетніка показала, як ведучий за кордоном 41-річчя відсвяткував

80-річний Майкл Дуглас замилував рідкісним фото з підрослою донькою-красунею

42-річна Брітні Спірс вийшла заміж і показалася у весільній сукні