in

З чистої наївної дівчинки в пропиту вульгарну скандалістку: у Мережі згадали, якою була Волочкова на початку кар’єри

Заслужена артистка РФ Анастасія Волочкова зараз відома здебільшого завдяки своїм скандальним витівкам.

Вже мало хто пам’ятає досягнення 48-річної балерини на сцені, але ж був час, коли її ім’я красувалося на афішах у всіх великих містах світу, а поціновувачі балету з благоговінням не зводили очей з Прими великого театру.

За досить короткий час Волочкова змінилася не лише зовні — кардинальні перетворення відбулися й у характері та поглядах танцівниці. На одному з фан-акаунтів Волочкової нещодавно повилося архівне відео, на якому зовсім ще юна балерина ділиться мріями про зустріч із тим чоловіком, який зробить її щасливою.

«Хочу знайти людину, яка здатна зрозуміти всі труднощі і бути поблажливою… і яка б любила мене», — щиро розповіла про своє бажання молода танцівниця.

Що спричинило перетворення тендітної ніжної дівчинки на грубу, безсоромну, вульгарну жінку, яка практично не з’являється на публіці в тверезому стані — залишається загадкою. Більшість фанатів Анастасії Волочкової звинувачують у її зіпсованості оточення балерини. Більшість так званих «друзів» знаменитої балерини намагалися отримати вигоду і хайп на дружбі з нею, а потім залишали її розхльобувати проблеми.

Зокрема, так закінчилися стосунки Волочкової та Микити Джигурди — балерина надто пізно розкрила для себе справжню сутність цієї людини.

Читайте також: Номер «Старенький цветочек» — Волочкову відправили на пенсію після конфузу на сцені

Усик підірвав стадіон виконанням «Червоної рути» з трибуни польської арени

«Нехай холопи хе*чать на заводі по 16 годин!» — Притула викликав обурення українців різкою заявою