in

«Дітям потрібно повернути дитинство» — зірка «Володар Перснів» та «Пірати Карибського моря» приїхав з важливою метою до України

46-річний британський актор Орландо Блум, якого ми всі знаємо і любимо з ролей у легендарних кінострічках «Володар Перснів» та «Пірати Карибського моря» вже давно є послом ЮНІСЕФ та вже відвідував Україну з такою місією 2016 року.

Вперше у 2016 році актор відвідав Святогірськ, Краматорськ, Слов’янськ, Маріуполь, Київ і Харків. Потім з початком повномасштабного вторгнення росії в Україну актор активно публікує у своєму Інстаграмі заклики підтримувати українців та навіть прибув до Молдови, де особисто підтримував українських біженців, що вимушено покинули свої домівки з початком війни.

І ось зараз, 26 березня 2023 року Орландо Блум з місією посла доброї волі ЮНІСЕФ відвідав дитячий центр «Спільно», що знаходиться на одній із станцій київського метро, і поділився зворушливими словами про дитинство маленьких українців у воєнний час.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Orlando Bloom (@orlandobloom)

«Слово «Спільно» українською мовою означає «разом», і таких центрів тут понад 180. Той, який я відвідав сьогодні, відкритий під землею на станції метро, заради безпеки дітей. На кілька годин щодня батьки можуть залишити тут своїх маленьких дітей і дати їм відчуття нормальності, можливість пограти в ігри та просто побути дітьми. Тут також є багато приладдя для мистецтва та рукоділля, щоб діти могли творчо виражати себе, подалі від тиску, що наростає в зоні бойових дій. Дітям в Україні потрібно повернути дитинство» — повыдомив актор.

«Який рельєф!» — Ксенія Мішина в шкіряних стрінгах та ботфордах продемонструвала спокусливі пози

Вікторія Апанасенко, яка представляла Україну на «Міс Всесвіт», повідомила про кардинальні зміни в особистому житті