in

«Перше велике стадіонне шоу в Ялті!» — український гурт «Антитіла» анонсували концерт у Криму

Український гурт «Антитіла» спантеличив та, водночас, потішив шанувальників неочікуваною новиною.

Так, колектив анонсував концерт у Криму, в місті Ялта. Музиканти вже відкрили продаж квитків на перше велике стадіонне шоу в Ялті, яке відбудеться 23 серпня 2024 року на стадіоні «Авангард».

«Антитіла». Ялта. Літо 2024! Так, вам не здалося. «Антитіла» оголошують концерт у Криму. В українському Криму. Ми відкриваємо передпродаж на перше велике стадіонне шоу в Ялті. 23 серпня 2024 року, стадіон «Авангард». Від першого дня російського вторгнення, взявши до рук зброю і перебуваючи на передовій, ми жодної секунди не сумнівалися у перемозі України. Ми завжди знали, настане день і ЗСУ повернуть контроль над Кримськими степами, Аюдагом, мисом Фіолент, Генуезькою фортецею та Ластівчиним гніздом (або просто Кримом). І ми обов’язково усі приїдемо туди з нашими коханими, дітьми та друзями», — йдеться в повідомленні гурту на офіційній сторінці в Instagram.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Антитіла / Antytila (@antytila_official)

Учасники «Антитіл» висловили впевненість, що влітку 2024 року ми всі зможемо зібратися у звільненій від російських окупантів українській Ялті і» прикрасити жовто-блакиттю, сучасною українською музикою усе Південне узбережжя Криму».

36-річна українка з найбільшим натуральним бюстом спробувала себе в ролі боксера

«Це пожежа!» — донька Олени Кравець знялась в екстравагантному образі на даху одного із закладів Києва