in

36-річна українка з найбільшим натуральним бюстом спробувала себе в ролі боксера

36-річна Міла Кузнєцова прославилася тим, що увійшла до Книги рекордів України як володарка найбільшого у країні натурального погруддя.

Груди дівчини відрізняли її від ровесниць вже в середніх класах школи, що завдавало Мілі дискомфорту і змушувало носити одяг на кілька розмірів більше, щоб приховати видатні форми. Згодом володарка пишних грудей зрозуміла, що її відмінність – це зовсім не мінус, а скоріше навіть навпаки, дар, яким можна пишатися і навіть заробляти на ньому.

Подорослішавши, Міла вже перестала соромитися виставляти напоказ своє багатство та ділитися пікантними кадрами з шанувальниками, аудиторія яких стрімко зростає – кількість її підписників в Інстаграм наблизилась до позначки 750 тисяч осіб.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от МИЛА КУЗНЕЦОВА, MISS WORLD 🇺🇦 (@mila_kuznetsova10)

Окрім участі у гарячих фотосесіях, модель має різноманітне коло інтересів, зокрема, брати Клички надихнули Мілу професійно зайнятися босом.

«Я відвідала у Києві музей Кличків. Подивилася на чемпіонські пояси Віталія та Володимира, одягла рукавички і навіть трохи попрацювала з грушею. Надихнулася настільки, що вирішила спробувати себе в боксі… Якщо вийде, оформлятиму в Національній лізі професійного боксу України боксерську ліцензію, щоб за кілька місяців дебютувати на професійному рингу. У мене 750 тис. підписників в Інстаграмі, впевнена, що їм буде цікаво побачити мене в рингу» — ділилася враженнями Кузнєцова.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от МИЛА КУЗНЕЦОВА, MISS WORLD 🇺🇦 (@mila_kuznetsova10)

Також українка небайдужа до боїв ММА. «Щойно відкриють міжнародне авіасполучення, відлітаю до Таїланду, де починаю підготовку до бою. Займатимуся під керівництвом відомого бійця ММА Аскара Можарова, якого за стиль ведення бою у світі змішаних єдиноборств називають українським Макгрегором», — Розповідала вона журналістам про свої плани під час пандемії.

Варто визнати, що іноді Міла викликає критику підписників. Так зокрема сталося під час фотосесії з національним прапором. Деякі користувачі обурилися поведінкою з національним символом і відзначили що «Прапор нашої країни – це не парео».

«Коханка» Зеленського та Коломойського: російські пропагандисти зганьбилися брехливим сюжетом про життя Тіни Кароль

«Перше велике стадіонне шоу в Ялті!» — український гурт «Антитіла» анонсували концерт у Криму