in

Гурт «Антитіла» потрапив у скандал з військовослужбовцем, який втратив зір: співзасновник різко відмовив бійцю ЗСУ на його прохання

Відомий український гурт «Антитіла» потрапив у гучний скандал з військовослужбовцем.

Український захисник Віталій Верес, який один із перших став на захист своєї Батьківщини, але отримав поранення в бою під Бахмутом в результаті якого втратив зір. Воїн ЗСУ вирішив зняти біографічне відео свого тернистого шляху, який він подолав і для цього ідеально підійшла музична композиція «Фортеця Бахмут», яка є символічною для нього. 29-річний нацгвардієць не захотів брати без дозволу пісню і звернувся із проханням до одного із співзасновників колективу — Сергія Вусика. Однак, отримав відмову на свій запит у доволі грубій формі.

Віталій Верес, який втратив зір у бою під Бахмутом

«З якої радості ми маємо це робити і давати дозвіл вам викладати наші пісні?» — заявив клавішник гурту «Антитіл».

Поранений захисник вирішив пояснити, що він із тих, хто захищав фортецю Бахмут, але на що отримав різку відповідь.

 «Нас таких тисячі, і ми самі не виключення. Як це стосується пісні і щоб ми ще вас відмічали? Ви повивчайте інформацію про те, де, з ким, скільки, воювали музиканти «Антитіл», і я в тому числі. Все у відкритому доступі». — написав Сергій Вусик.

Скриншот переписки

Таке відношення неабияк спантеличило захисника і він поцікавився у гурту: «Чи справді є сенс у вашій пісні? І чи ви справді підтримуєте військових, чи це лише порожні балачки?»

Цей ролик швидко розповсюдився мережею та викликав бурю негативних коментарів на адресу гурту. Всі прихильники чекали на офіційні пояснення і все ж дочекалися. Співзасновник «Антитіл» записав відео звернення, в якому попросив вибачення за свою поведінку.

«Я визнаю що був не правий. Я жодним чином не хотів образити чи принизити військового. Так, я не розібрався і не заглибився в те, з ким розмовляю, і в силу важких графіків і навали в коментарях під відео чи в особистих повідомленнях, купи ботів, та інших різних особистостей… відповів доволі різко. При цьому, з першого дня публікації, пісня «Фортеця Бахмут» була викладена у вільний доступ для використання без будь-яких заборон. Що легко перевірити. І що саме і здивувало мене в повідомленні Віталія, який хотів щоб його відмітили. Але я не розібрався. Я вибачаюсь за свою реакцію», — прокоментував ситуацію Сергій Вусик

Нагадаємо, що переможець шостого сезону вокального шоу «Х-фактор» MÉLOVIN, справжнє ім’я якого Костянтин Бочаров, розповів про втрату близьких людей у російсько-українській війні.

Гаряча українська Мерилін: Нікітюк у напівпрозорій міні-сукні повторила образ легендарної Монро

Ірина Білик повідомила, що її близька людина рахується безвісти зниклою під Бахмутом