in

«Просто не впізнати!» — зірка серіалу «Величне століття» Мер’єм Узерлі вперше за тривалий час з’явилась на публіці

39-річна німецько-турецька акторка Мер’єм Узерлі останнім часом дуже рідко з’являється на публіці, проте зірка серіалу «Величне століття» не змогла пропустити відкриття 76-го міжнародного кінофестивалю в Каннах.

На килимовій доріжці вона з’явилася в розкішній чорній сукні від Мaison Novague з драпірованим ліфом без бретельок і чорною багатошаровою спідницею у підлогу з подовженим подолом.

Свій образ вона доповнила масивними сережками з каменями від Sеvignе, а довге руде волосся залишила розпущеним. Мер’єм позувала фотографам і виглядала дуже впевненою у собі.

Шанувальники зірки зазначають, що виконавиця ролі Хюррем останнім часом додала у вазі, проте сама акторка з цього приводу особливо не хвилюється і продовжує демонструвати свої жіночні форми, віддаючи перевагу сукням із глибоким декольте та відкритими плечима.

Мер’єм прославилася на весь світ завдяки зйомкам у турецькому серіалі «Величне століття», де зіграла кохання всього життя султана Сулеймана. Якоїсь миті у неї стався нервовий зрив, і знаменитість пішла з проєкту, де її замінили іншою актрисою.

Підтримала Україну: Катрін Денев під час відкриття Каннського кінофестивалю зачитала вірш Лесі Українки

«Романтичний вікенд на двох» — Андрій Данилко показав милі кадри з відпочинку із зірковою «мамою» Вєрки Сердючки