in

«Романтичний вікенд на двох» — Андрій Данилко показав милі кадри з відпочинку із зірковою «мамою» Вєрки Сердючки

Андрій Данилко, відомий український музикант і творець легендарного образу Вєрки Сердючки, давно підкорив серця шанувальників.

Сьогодні знаменитість попри все продовжує свою професійну кар’єру. Артист не лише виступає з концертами по всьому світу, але й активно представляє Україну на міжнародній арені. Так, наприклад, нещодавно знаменитість відвідав Великобританію, де пройшло Євробачення-2023.

У всіх подорожах відомого українського музиканта постійно супроводжує його незмінна колега та напарниця Інна Білоконь. На сцені вона грає маму легендарної Вєрки Сердючки, а ось поза виступами й концертами Білоконь – чи не найкраща подруга Андрія Данилка. Між знаменитостями настільки міцна дружба, що шанувальники часто підозрюють щось більше.

Причиною, чому багато фанатів вважають, що між знаменитостями міг бути романтичний зв’язок, є і той факт, що Андрій Данилко нині залишається самотнім. За свої 49 років знаменитість ні разу не перебував у шлюбі та не мав дітей. Втім, сам музикант зізнався, що вже змирився зі своєю долею та не намагається гнатись за ціллю попри все створити родину.

А ось Інна Білоконь в реальному житті насправді заміжня жінка. Знаменитість багато років тому вийшла заміж за коханого чоловіка, а в зірковому шлюбі на світ з’явилась їхня єдина спільна донька Яна. Нині зіркова пара живе душа в душу, а дівчина вже виросла та будує самостійне доросле життя. Саме це і є основною причиною, чому Данилко та Білоконь не змогли б бути разом за будь-яких умов.

Втім, дружба між артистами таки є й дуже міцна. Річ у тім, що з моменту створення “Вєрки Сердючки” ще 1990-х років, знаменитості всюди й постійно разом. Інна Білоконь та Андрій Данилко знають одне про одного все, вони завжди підтримують одне одного та полюбляють відпочивати разом.

«Просто не впізнати!» — зірка серіалу «Величне століття» Мер’єм Узерлі вперше за тривалий час з’явилась на публіці

Українська співачка Камалія таємно вийшла заміж за значно молодшого пакистанця