in

Зірка «Величного століття» Бурак Озчивіт зізнався Росії в любові і заявив, що хоче там зніматися

Турецький актор Бурак Озчивіт, який здобув популярність завдяки своїм ролям у серіалах «Величне століття», «Чорна любов» та «Корольок – пташка співоча», нещодавно відвідав Росію.

Це не перший візит 40-річної моделі в країну-агресорку під час повномасштабного вторгнення. Українські прихильники зірки засмучені його поведінкою, адже ще декілька років назад Бурак в інтерв’ю Катерині Осадчій зізнавався, що любить Україну та мріє приїхати в гості.

Нещодавно актор засвітився у Сочі на концерті «Музика турецьких серіалів», а також провів фан-зустріч. Після візиту, де його зустріли з хлібом, сіллю та чаркою, Озчивіт заявив, що йому подобається енергетика, яка йде від росіян. Та мало того, знаменитість додав, що має бажання зніматися в російських кінострічках.

Озчівіт у Сочі з російською артисткою Анітою Цой

«Актори в Туреччині готові грати в російських серіалах. Якщо ми створимо спільний проєкт, я впевнений, ми матимемо успіх і зніматимемо дуже багато фільмів у майбутньому. Я хотів би приїжджати в Росію частіше, мені подобається їхня енергетика, я знаю, що росіяни люблять роботи, в яких мені вдалося знятися», — видав Бурак в інтерв’ю для росЗМІ.

Бурак Озчивіт відвідав РФ

Читайте також: Військовослужбовець Віталій Козловський одружився та показав перше фото з нареченою

Таро гороскоп на 8 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку

Вирішила покаятись і спокутувати: Ольга Сумська вперше прокоментувала скандал із донькою, яка заробляє криваві рублі в РФ