in

«Разом представляємо Україну» — українська співачка попри розлучення засвітилась зі своїм чоловіком в Каннах

СпівачкаКамалія та її чоловік-мільярдер Мохаммад Захур, з яким вони заявили про розлучення, знову разом з’явилися на публіці.

Під ручку з колишнім виконавиця завітала на Каннський кінофестиваль. Для виходу в світ Камалія та Мохаммад навіть обрали парні образи.

Так, співачка продемонструвала на червоному хіднику патріотичну сукню по фігурі у кольорах українського прапору з розсипом каміння. Мільярдер мав гармонійний вигляд поруч з артисткою у синьому костюмі з жовтим оздобленням та жовто-синьою краваткою-метеликом.

Світлиною з Мохаммадом Камалія поділилася на своїй сторінці в Instagram. На фото, до речі, Захур ніжно обіймав співачку за талію.

«Ми разом з Захуром представляємо Україну в усій її красі на Каннському міжнародному кінофестивалі», — написала артистка.

Нагадаємо, днями Камалія відсвяткувала у Каннах свій день народження. Попри новини про розлучення Захур також завітав на свято та, ба більше, влаштував для неї розкішний сюрприз. А напередодні під час виступу співачки на сцені мільярдер подарував їй величезний букет квітів та назвав «коханою жінкою».

Український футболіст Олександр Зінченко скоро вдруге стане батьком

«Немає нічого прекраснішого» — переможниця проєкту «Холостяк-12» Катерина Лозовицька вперше засвітилась з бойфрендом