in

«Молодець, Захур! Для багатьох приклад!» — Камалія показала неочікуваний сюрприз від пакистанського мільярдера в Каннах

Українська співачка Камалія 18 травня відсвяткувала 46-річчя.

У цей святковий день виконавиця вирушила до Франції, у місто Канни, де взяла участь у благодійному вечорі української культури. На сторінці в Instagram артистка поділилася, що все ж таки після концерту зібралася з друзями в одному з місцевих закладів, де відсвяткувала день народження.

Камалія зізналася, що такий сюрприз їй підготував чоловік, пакистанський мільярдер Мохаммад Захур:

«Дякую друзі, дорогі шанувальники, рідні, кожному, хто привітав мене з днем народження! Окрема подяка Захуру за сюрприз! Адже зараз організувати святкову вечірку в Каннах, де відбувається міжнародний кінофестиваль, та навіть знайти вільний столик в ресторані практично неможливо. Затишний ресторан, шампанське, квіти та смачнючий торт… Дякую прекрасному Олегу Скрипці та його команді, які своїми піснями під баян зробили мій день народження незабутнім!» – розповіла Камалія.

Як ми писали раніше, Мохаммад Захур був присутнім і на виступі Камалії, бізнесмен піднявся до дружини на сцену з величезним букетом квітів і назвав її «коханою жінкою».

Сивий їжачок замість шевелюри: таку Кейт із «Залишитися в живих» глядачі навряд чи бачили

«Чи взагалі вона справжня?» — дружина Віктора Павліка на тлі гучного скандалу заявила «нові» факти про отримання спецперепустки