in

Влад Яма зізнався, що в США від нього втекла дружина, з якою у них є спільний син

Наприкінці 2021-го Влад Яма вивіз свою родину до Сполучених Штатів Америки, де сім’я відпочивала кожного року. Неодноразово хореограф зізнавався, що мріє переїхати до Флориди, однак любов до Батьківщини була сильнішою. Зимові канікули напередодні війни з двох тижнів перетворилися на місяць, але врешті-решт родина все ж таки повернулася.

Влад Яма зізнався, що від нього втекла дружина

Влад Яма показав, як виглядав у молодості
Влад Яма зізнався, що від нього втекла дружина

Приблизно через тиждень розпочалася повномасштабна війна і Влад раптово припинив публікувати контент пов’язаний з його особистим життям. На особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram можна було знайти лише інформацію про те, що відбувається в Україні.

Саме це і спровокувало чутки про втечу Влада за кордон. Через декілька місяців з’ясувалося, що вони були правдивими. Хореограф дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому підтвердив, що знаходиться в Штатах, але запевнив: перетнув кордони до їх закриття.

Зараз зірка активно бере участь у різноманітних благодійних заходах, метою яких є збір коштів для України. Окрім цього хореограф не забувай і про марафони. Нещодавно він поділився новими кадрами, на яких показав, як долає відстань разом зі своєю дружиною Ліліаною.

Влад Яма зізнався, що від нього втекла дружина

Як з’ясувалося пізніше, благовірна зірки вирішила залишити його позаду та побігла вперед. Влад намагався наздогнати кохану дружину, але в нього нічого не вийшло.

Влад Яма зізнався, що від нього втекла дружина

Святослав Вакарчук вперше на публіку розповів про своїх дітей, народжених за межами шлюбу

«Пропонували гонорар — 100 тисяч євро!» — Софія Ротару розповіла, як росіяни запрошували її виступити на корпоративі під час війни