in

Юрій Горбунов на початку повномасштабної війни їздив на елітний іспанський курорт: докази від прикордонників

Відомий український телеведучий та продюсер Юрій Горбунов після повномасштабного вторгнення РФ в Україну, 1 березня 2022 року, перетинав кордон Молдови з ЄС зі своїми маленькими синами – шестирічним Іваном та дворічним Данилом (на той момент їм було 5 та 1 рік відповідно). Після цього, 26 березня того ж року, шоумен виїжджав з України вже один. Принаймні саме так стверджують українські журналісти, у розпорядженні яких з’явилися незаперечні докази – документи молдовських прикордонників.

Після того, як 52-річний Горбунов самостійно залишив Україну наприкінці березня, він перебував на елітному іспанському курорті. Відповідне розслідування провели та оприлюднили журналісти Цензор. НЕТ.

Так, за інформацією співрозмовників, шоумен вирушив до міста С’Агаро. Це елітний курорт Коста-Брава в Іспанії. Зазначається, що це не остання подорож скандального артиста з початку повномасштабного вторгнення.

Варто наголосити, що у Горбунова троє дітей, проте він не потрапляє під відповідну норму, яка дозволяє багатодітним батькам виїжджати закордон під час воєнного стану. Справа в тому, що старша дочка зірки від першого шлюбу вже давно повнолітня і навіть має власну дитину.

Повідомляється, що журналісти звернулися до Горбунова по коментар, аби він роз’яснив ситуацію, проте досі не дочекалися відповіді.

При цьому сам телеведучий раніше запевняв, що не зміг би виїхати за кордон під час війни, як деякі його зіркові колеги, зокрема хореограф Влад Яма, який зараз перебуває в США.

«Я була в цій шкурі» — Оля Полякова неочікувано стала на захист Джамали яку розкритикували за сучасне виконання гімну України

«Небажання розуміти, що в країні війна»: Женя Галич розповів, що його обурило в тилу