in

Святослав Вакарчук вперше на публіку розповів про своїх дітей, народжених за межами шлюбу

Святослав Вакарчук – знаменитий в Україні та за її межами музикант, він – фронтмен надзвичайно популярного гурту “Океан Ельзи”, який якраз і приніс чоловікові шалену славу. Окрім цього, Вакарчук відомий як громадський діяч та засновник політичної партії “Голос”. Святослав Вакарчук знаменитий як автор пісень та зірковий вокальний тренер у “Голосі країни”.

Гурт "Океан Ельзи"
Гурт “Океан Ельзи”

Окрім того, що Вакарчук має колосальні успіхи в кар’єрному плані, чоловік ще й почав робити успішні кроки в сімейному житті. Від початку 2000-х років аж до 2021-го виконавець жив із Лялею Фонарьовою. Попри те, що пара не перебувала в офіційному шлюбі, чоловік та жінка разом виховували дитину, проте не спільну. Святослав Вакарчук удочерив доньку своєї обраниці від першого її шлюбу.

У червні ж 2021-го виконавець повідомив про розрив стосунків любовних, проте духовних – ні. Тоді ж, улітку, Святослав Вакарчук уперше став батьком. Дев’ятнадцятого червня народився син Іван, якого Святослав, вочевидь, назвав на честь свого батька. А вже наступного року, так само в червні, лише на два дні пізніше за Іванка, народилася у Святослава Вакарчука донечка, яку назвали Соломією.

Співак дуже рідко щось розповідає про свою сім’ю, однак у велике свято – Міжнародний день рідної мови, Вакарчук вирішив дуже зворушливо привітати українців та українок.

Про те, якою крутою є українська мова, співак розповів на прикладі свого сина Івана. Вакарчук розказав, що син тільки вчиться правильно говорити, однак уже все одно знає безліч слів.

Святослав розповів, що його дитина у свої рік та вісім місяців уже вивчив багато слів, і навіть має серед них улюблені. Наприклад, слова потяг, борсук, їжак або валіза. Щоправда співак зізнається: улюблені слова змінюються чи не кожного тижня.

Вакарчук щемко описав свої почуття стосовно сина, і відзначив, що немає нічого кращого, аніж того, коли ти чуєш перші слова власної дитини. Каже, це щастя, коли діти починають говорити, ще й рідною мовою.

“Будь обережна, за тобою стежать” — Лесю Нікітюк в Харкові налякали до сліз

Влад Яма зізнався, що в США від нього втекла дружина, з якою у них є спільний син