in

«Наше гніздечко» — Наталія Могилевська показала будинок, де зараз мешкає зі своїм коханим

Відома українська співачка Наталія Могилевська давно стала чи не найпопулярнішою артисткою країни. Зірка навіть під час повномасштабної війни не припиняє зачаровувати та радувати своїх шанувальників новими хітами та несподіваною діяльністю. Втім, як й у багатьох артистів, воєнна творчість Могилевської просякнута болем і горем.

З 24 лютого минулого року зірка знайшла себе у багатьох нових сферах, в яких навіть не уявляла себе раніше. Так, наприклад, артистка почала займатись волонтерською та благодійною діяльністю. Ба більш, Наталія Могилевська з червня 2022 року виступає у різних містах України з моновиставою “Я вдома”.

Втім, найцікавіший факт – особисте життя відомої української артистки. Доволі довго знаменитість була сама, але саме за цей воєнний рік їй вдалось знайти своє кохання. Зараз зірка живе у приватному заміському будинку разом зі своїм коханим, на ім’я Валентин. Зіркова пара не афішує свої стосунки, але у нещодавньому коментарі для преси з нагоди Дня всіх закоханих співачка зізналась: вона нарешті кохає.

Так, днями на особистій сторінці Наталії Могилевської у соціальній мережі Інстаграм з’явилась нова публікація з фотографією, що була зроблена в стінах домівки, де зірка проживає зі своїм коханим. Співачка показала частинку особистого – оселю, яку розділяє з рідною людиною.

Знаменитість позувала на камеру у білій футболці з жовто-блакитною пташкою, а на тлі було видно годівницю для маленьких друзів людей з крилами. В описі до нового допису зірка наголосила, що важливо не забувати годувати тих, кому взимку найважче. Крім того, знаменитість побажала кожному мирного та тихого дня.

Наталія Могилевська у своєму будинку

«Ночуючи у підвалі 38 діб» — дружина Євгена Кошового поділилася кадрами, як провела з сім’єю перші дні повномаштабного вторгнення

«А як я маю виглядати? Що заслужила!» — Оля Полякова показала своє лице без макіяжу під час тренування