in

Наталію Могилевську заскочили в одному з вагонів київської електрички

Українська співачка Наталія Могилевська здивувала прихильників.

Так, днями виконавицю заскочили в одному з вагонів київської електрички. Пасажири, які їхали в тому ж вагоні, активно розповсюджують Інтернетом відео з зіркою в електричці. Як з’ясувалося, наразі Могилевська працює над зніманням кліпу до своєї нової патріотичної композиції «Позивний».

Прем’єра треку відбудеться вже наступної п’ятниці, 18 серпня. А от коли шанувальники артистки побачать відеороботу, поки невідомо.

Один з фрагментів кліпу, за задумом режисера, відзняли в електричці. Співачка стоїть у вагоні, що рухається, біля вікна та емоційно виконує трек:

Своєю чергою, фани зізналися, що їм дуже сподобалася нова композиція кумирки:

  • Як же гарно ваш голос лунає українською
  • Відродження української пісні, мови… Яка радість на душу в такі важкі часи
  • Дуже крута пісня як і ви, Наталочко

Нагадаємо, що декілька тижнів тому Наталія Могилевська відсвяткувала день народження. Зірці виповнилося 48 років. Артистка похизувалася, що їй подарував коханий, якого звуть Валентин.

«Фу, як гидко» — Лайма Вайкуле жорстоко рознесла поета-пісняра Ілля Резнікова, який присвячує пісні кремлівському диктатору

Співає у США російською на одній сцені з виступаючими в РФ – натомість у жовто-синьому комбінезоні: Приходько висміяла концерт Бабкіна