in

«Могилевська народила»: Блогер зафільмував на відео прогулянку співачки з дитиною

Нещодавно український TikTok-блогер Gopatsa приголомшив користувачів Мережі несподіваною новиною про відому українську співачку Наталію Могилевську.

Так на своїй особистій сторінці у TikTok блогер опублікував відео, на якому артистка гуляє з нібито власною дитиною. Він стверджував, що Могилевська могла народити дитину таємно ще до початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. «Могилевська народила. Звідки така інформація? Я особисто бачив її з дитиною в одному з магазинів на Осокорках. Мені навіть удалося зняти відео. А нещодавно я почув, що малеча кличе її мамою«, — розповів блогер.

@gopatsa #🇺🇦 #україна #україна🇺🇦 #укррек #рекомендації #укррекомендації #українськийтікток #укртікток #шоубізнес #українськийшоубіз #шоубіз #українськийшоубізнес #наталямогилевська #могилевська #могилевская #натальямогилевская #новини #новиниукраїни #народила #дитина #народження #рекомендаці ♬ оригінальний звук — GOPATSA

Він також зазначив, що дитині на вигляд було два чи три роки. «Судячи із цього, можна зробити висновок, що Могилевська, імовірно, народила до повномасштабного вторгнення. Проте чому вона приховує це? Є й інші питання, які залишаються без відповіді: можливо, вона їй не рідна? Чи це похресниця? А хто батько, якщо такий є? Наталю Олексіївно, коли ми дізнаємося правду?» , — звернувся до артистки блогер.

У свою чергу, 48-річна артистка досі жодним чином не відреагувала на відео блогера. Могилевська також офіційно не повідомляла про те, що народила дитину. Варто зазначити, що співачка два рази перебувала в офіційному шлюбі, а нині ж має стосунки з чоловіком на ім’я Валентин. Закохані живуть у заміському будинку під Києвом.

Читайте також: Дорофєєва презентувала новий хіт для хейтерів та вперше заговорила про свого екс-продюсера Потапа та колишнього чоловіка Дантеса

Овнам — перемога, Ракам — конфлікт, а Козорогам — успіх у кар’єрі: Гороскоп для всіх знаків Зодіака на 10 грудня

Все ніяк не вгамується: після операції на вилицях невпізнаний Кіркоров вийшов на сцену в масці лижника