in

Колишня дружина Віталія Кличка показала сімейне фото з дорослою донькою

Більше року тому всесвітньовідомий боксер та український політик Віталій Кличко повідомив про те, що розлучається зі своєю дружиною Наталією, з якою вже багато років жив окремо.

Благовірна спортсмена разом з дітьми оселилася в Німеччині та повністю сконцентрувалася на своєму житті. Саме тому шанувальники давно підозрювали, що насправді подружжя розірвало стосунки і перебуває у шлюбі тільки юридично.

Колишня дружина Віталія Кличка показала дорослу дочку

Зараз діти Наталії та Віталія вже дорослі і незабаром мають вилетіти з гніздечка. Днями колишня дружина спортсмена святкувала свій 49-й день народження.

Так, Наталія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри зі свята, на яких зокрема засвітила дорослу дочку Єлизавету-Вікторію, який на даний момент має бути 21 рік.

Дівчина успадкувала зріст свого батька, а також виросла неймовірною красунею. Зовнішню вона схожа і на Віталія Кличка, і на матір Наталію.

Нагадуємо, що спадкоємиця боксера проживає в Сполучених Штатах Америки і має американське громадянство. Не дивлячись на своє походження, дівчина вважає своєю батьківщиною саме США, і не вбачає в цьому нічого особливого, адже майже ніколи не жила в Україні, отримала європейську світу (вступила в університет в Нідерландах) і взяла курс на Захід.

Своє особисте життя дівчина не транслює в соціальних мережах, адже знає про прискіпливо увагу аудиторії до неї через діяльність батька. Разом зі своїми братами Єлизавета-Вікторія веде закритий образ життя, а її кадри в мережі з’являються здебільшого через матір Наталію.

«Найстрашніше на землі все ж таки люди!» — Анатолій Анатоліч висловив свою думку про роботу Дмитра Комарова «Рік»

«Оце так поворот подій!» — чоловік Олі Полякової зробив свідомий вибір між дружиною і коханкою