in

«Оце так поворот подій!» — чоловік Олі Полякової зробив свідомий вибір між дружиною і коханкою

У 2004 році, пара Ольги Полякової та Вадима Буряковського офіційно зареєструвала свій шлюб, але щоб отримати таке омріяне щастя, довелося пройти через труднощі. Яскрава білявка ніколи не приховувала, що відбила свого чоловіка в його колишньої жінки.

А почалося все із корпоративу на якому співачка виступила, як зірковий гість. Іменинник, відзначав свій день народження на кораблі та замовив на цю подію Олю Полякову. Така запальна та емоційна, з мелодійним голосом та привабливою зовнішністю відразу зайняла місце в серці Вадима.

Спочатку, майбутнє подружжя спілкувалися, як друзі, але невдовзі зрозуміли, що кохають одне одного. Оля Полякова знала, що Вадим Буряковський одружений на, що потім дала свій коментар:

«Я БУЛА КОХАНКОЮ СВОГО ЧОЛОВІКА. НЕДОВГО, ТОМУ ЩО ВІН ДУЖЕ РІШУЧИЙ І НЕ СТАВ МУЧИТИ НІ ОДНУ, НІ ІНШУ. Я ПЕРЕЖИВАЛА ЦЮ ІСТОРІЮ, ЗНАЮ, ЩО ЦЕ ТАКЕ, Я РОЗУМІЮ ЦЮ ЖІНКУ, Я РОЗУМІЮ ЇЇ ГОРЕ, І ТРИКУТНИК – ЦЕ НЕПРИЄМНО”.

Як виглядала колишня дружина Буряковського – невідомо, адже він непублічна людина, і фотографіями в соціальних мережах не ділився. Також варто згадати, що дітей у минулому шлюбі не було, а з Ольгою Полякової – вони виховують двох доньок Машу та Алісу.

Полякова й не соромиться зізнаватися, що одружилися “по зальоту”, адже з моменту весілля й 9 місяців не пройшло. А от молодша донька Аліса, в пари з’явилася у 2011 році.

Колишня дружина Віталія Кличка показала сімейне фото з дорослою донькою

Даша Астаф’єва не перестає дивувати українців! Нова професія, якою розпочала займатись співачка!