in

Катя Осадча зворушливо привітала маму та поділилась рідкісним фото

У родині телеведучої Катерини Осадчої свято — день народження святкує її мама, Олена Олександрівна.

На честь іменин найріднішої людини знаменитість присвятила їй допис в Instagram. Катерина поділилася рідкісними кадрами з мамою та ніжно звернулася до неї. Ведуча написала, що з року в рік мріє мати такі ж особисті якості та красу, як і мама.

«З днем народження, мамо! Минулого року ми загадували, щоб цей твій день народження ми святкували вже без війни, не так сталось швидко, але зараз ми впевнено дивимося вперед. Я щороку пишу, що хочу мати таку саму ж жагу до життя, красу і молодість, як мама, цей рік не виключення. Сподіваюсь, що цей ген в мене є. Не знаю, чи буду я бабусею трьох онуків, але я точно хочу бути такою бабусею! Будь щасливою і такою ж красивою! Перемоги скорішої, а все решта ми зробимо разом», — звернулася до мами Осадча.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Katya Osadcha (@kosadcha)

З днем народження Олену Олександрівну у коментарях також привітали підписники Катерина, її зіркові колеги та чоловік, продюсер і телеведучий Юрій Горбунов.

  • Многая літа, Олено Олександрівно! Ви велика молодець! Так тримати! З днем народження! (Юрій Горбунов)
  • З днем народження твою мамусю! (Оля Полякова)
  • Така струнка та гарна матуся! Вітаємо усі разом з її днем! Нехай буде щасливою. (Аліна Шаманська)
  • З іменинницею ! Многая літа (Ірина Монатік)

«Мене тоді трясло. Я був шокований!» — Віталій Козловський поділився про що розмовляв з «родичами» із Росії в той день, коли «прилетіло» в Дніпро

«Аби не зурочити!» — ведучий проєкту «Говорить Україна» Олексій Суханов вперше зізнався про свою обраницю