in

«Мене тоді трясло. Я був шокований!» — Віталій Козловський поділився про що розмовляв з «родичами» із Росії в той день, коли «прилетіло» в Дніпро

Український виконавець Віталій Козловський розповів про своїх родичів, які живуть у Росії.

Зокрема, на початку повномасштабної війни сестра музиканта, яка перебуває в Москві, підтримала його. Утім, уникала теми війни. Далі вони продовжували лише листуватися. Та після трагедії у Дніпрі родичі артиста шокували його своїм вчинком, після якого він почав їх зневажати.

«Я не сприймаю їх взагалі. Для мене це люди, у яких замість голів свинячі морди, вони не вміють відчувати, співчувати. Коли у Дніпро прилетіла ракета і влучила у будинок, я сидів вдома в такому стані, що мені жити не хотілося. І тут телефонує «Лєна Москва». Я б не взяв слухавку в інший день. Мені було жахливо на душі, я подумав, що вона телефонує, аби підтримати та поспівчувати», — пригадав Козловський в інтерв’ю проєкту «Зірковий».

Як виявилося, телефонувала Віталію не сестра, а її чоловік, який родом зі Львівщини. Козловський почав розповідати, що російські окупанти завдали ракетного удару по багатоповерхівці у Дніпрі, через що загинули невинні люди. Той своєю чергою почав затикати йому рота.

«На зв’язку був чоловік сестри з запитаннями: «Як ти, що ти?» Я кажу: «Та як я. Сьогодні прокинувся від вибухів, а в Дніпро прилетіла ракета, яка знищила будинок, в якому було багато дітей, жінок». А він такий: «Тихо, тихо, давай це не обговорювати, давай збережемо сімейний зв’язок». Я розумію, що вони там собі наклюкалися (ред. – напилися) і знайшли сили зателефонувати. Краще б вони того не робили», — поділився артист.

В кінці розмови чоловік сестри просто шокував Козловського. Він почав заявляти, що Росія переможе.

«У кінці він сказав: «Росія переможе». Я просто в ступорі слухав те, що він говорить. Мені було, як шкребком по серцю. Я не пам’ятаю, як я закінчив ту розмову: чи я їх послав, чи поклав слухавку. Мене тоді трясло. Я був шокований», — обурився Козловський.

Ксенія Мішина вміє здивувати: артистка продемонструвала вокальні здібності, заспівавши реп

Катя Осадча зворушливо привітала маму та поділилась рідкісним фото