in

«Діти під час війни — це подарунок від Бога!» — Джамала вразила світлиною з новонародженим немовлям

Здавалося б, культурний фронт не змушує зірок нічим жертвувати. Однак, це лише хибне враження, яке вводить в оману. Джамала не з чуток знає, що 24 лютого кардинально змінило життя більшості сімей. І її родина не стала виключенням.

Джамала показала новонародженого малюка

Так, артистка була першою, хто рушив у гастролі Європою, з метою зібрати якомога більше коштів, щоб допомогти Україні. Своїх маленьких синів вона евакуювала до Туреччини, де хлопчиків прийняла їхня рідна тітка.

Джамала показала новонародженого малюка

Були надії, що ця розлука про триває недовго, а війна незабаром закінчиться. Але доля мала свої плани на життя мільйонів українців. Спливали місяці, а спадкоємці Джамали продовжували знаходитися у родичів і бачилися з мамою дуже рідко. Здебільшого рідні спілкувалися по онлайн-зв’язку. І лише через півроку співачці вдалося забрати своїх дітей до Польщі.

Нещодавно Джамала оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію співвітчизника, в якій він тримає на руках свою новонароджену дочку Солю, якій всього 8 днів. У дописі до фотографії він міркує про те, яку роль відіграють діти у війні, і як змінюють долю своїх батьків та своєї країни. Джамала дала зрозуміти, що знаходить ці думки дуже цінними і погодилася з позицією автора.

Фактично, розлука зі своїми синами була другою найболючішою темою для співачки, а часи, коли сім’я могла ненадовго возз’єднатися приносили радість не тільки самій виконавиці, але і її щирим фанатам, які знали, через що проходить їхня Джа. Зараз сім’я все частіше може насолоджуватися такими моментами.

«У нього інше прізвище!» — ведуча «ТСН» Алла Мазур розповіла про батька свого єдиного сина та в яких відносинах зараз пара

Зірка серіалу “Вікінги”, канадська актриса українського походження Кетрін Винник стала амбасадоркою благодійної платформи UNITED24