in

«У нього інше прізвище!» — ведуча «ТСН» Алла Мазур розповіла про батька свого єдиного сина та в яких відносинах зараз пара

Знаменита ведуча програми “Телевізійної служби новин” Алла Мазур веде дуже закритий образ життя. Глядачам нічого невідомо ні про чоловіка зірки, ні про її сімейний стан. Свого сина Артема знаменитість показує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і вельми нечасто.

Хлопчик вже досяг підліткового віку, знає, що за ним слідкують фанати та преса і також не видає своєї таємниці. Хто ж батько хлопця?

Алла Мазур розкрила прізвище свого єдиного сина

Алла Мазур розкрила прізвище свого єдиного сина

Тривалий час журналісти схилялися до думки, що татом хлопчика може бути Роберт Опаленик. По-перше, вони дуже схожі між собою, а по-друге Алла неодноразово з’являлася у компанії шеф-редактора на різноманітних заходах, інтригуючи аудиторію та провокуючи чутки про їхній роман.

Але відповідь на запитання фанатів знаходиться в архівних знімках. Коли маленький Артем пішов у перший клас, Алла Мазур оприлюднила у Facebook фотографію з хлопчиком, на якій засвітила його справжні прізвище. Насправді хлопчик є сином таємничого Бондаренко.

Примітно, що Алла Мазур якось розповідала про свого обранця. Мовляв, він був для неї великою підтримкою, прекрасно ладнає з дитиною, тощо. Втім, це ніяким чином не дає розуміння, чи разом пара, або ж все ж таки розлучилася.

Нагадуємо, після видужання Алли Мазур пройшло вже три роки. Телеведуча успішно поборола онкологію і зараз активно розповідає світу про те, як необхідно підтримувати таких самих пацієнтів, якою була вона, ділиться знаннями про хворобу і пропагує здорове ставлення до себе, свого тіла і зовнішності.

«Ніколи про нього не розповідала!» — Софія Ротару та її таємні стосунки, які ледь не перейшли в офіційний шлюб

«Діти під час війни — це подарунок від Бога!» — Джамала вразила світлиною з новонародженим немовлям