in

Оля Полякова закрутила роман з молоденьким телеведучим та публічно вийшла з ним в світ

Як стало відомо нещодавно, Оля Полякова на даний момент співпрацює з Владиславом Сіцкевичем, адже вони стали телеведучими нового шоу про кохання та кулінарію. Цілком очікувано, що даний тандем підібраний не просто так, адже між співведучими має бути певна хімія. І у Олі та Владислава це прослідковується.

Оля Полякова з’явилася на прем’єрі у супроводі Владислава Міцкевича

Оля Полякова з’явилася на прем’єрі у супроводі Владислава Міцкевича

Ба більше, здається, що зірки добре поладнали, адже проводять разом час і поза зйомками. Так, нещодавно Оля Полякова з’явилася на прем’єрі “Лісової казки” у компанії шеф-кухаря. А от чоловіка артистки Вадима Буряковського поруч з нею помітно не було.

Співачка обрала для свого виходу стильний образ. На ній була чорна трикотажна сукня з високою горловиною і низом-сіткою, що чудово сиділа на її стрункій фігурі. Наряд доповнило глибоке декольте та виріз на животі.

Оля Полякова з’явилася на прем’єрі у супроводі Владислава Міцкевича

Нагадуємо, що минулого року чоловіку Олі Полякової виповнилося 60 років. Після день народження бізнесмен виїхав за кордон, чим спричинив скандал в шоу-бізнесі, адже глядачі вважали несправедливим, що він має можливість подорожувати. Втім, Вадим незабаром повернувся до України та продовжив свою службу в лавах територіальної оборони.

Тим часом спільні дочки підприємця та співачки Маша та Аліса знаходяться у Великобританії. Старша отримує освіту в коледжі, а молодша проходить навчання в елітному інтернаті. Оля Полякова вже більше, ніж півроку знаходиться на території України та активно займається новими проєктами.

«У мене заплановане весілля!» — Наталя Могилевська готується до найважливішої події у житті

Наталія Сумська показала свою доньку-первістка, яка не живе публічним життям