in

«У мене заплановане весілля!» — Наталя Могилевська готується до найважливішої події у житті

Тривалий час Наталія Могилевська приховувала правду про своє особисте життя. Втім, навесні минулого року виконавиця вперше заговорила про нового бойфренда. Про обранця артистки відомо небагато: він з Штатів і набагато старший за співачку. Пара була знайома задовго до початку стосунків, і лише події минулого року їх зблизили.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська розповіла про одруження

Наталія Могилевська розповіла про одруження

Виконавиця не приховує, що підготувалася до серйозних стосунків, і тому зараз подумує про створення сім’ї. Ба більше, співачка навіть не відкидає можливості, що незабаром може стати матір’ю. Але вважаю, що для початку необхідно підготуватися до материнства.

Наталія Могилевська розповіла про одруження

Разом з новим коханим Наталія багато гастролювала минулого року, і часом їздила настільки гарячі точки, що колектив виконавиці відмовлявся супроводжувати її. Компанію їй складав лише бойфренд. Варто відмітити, що його особистість досі залишається великою загадкою для шанувальників, адже вони навіть не здогадуються, ким він може бути.

На річницю війни, 24 лютого, Могилевська вирішила поцікавитися у своїх підписників на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як 2022-й змінив їхню долю і які плани вони мали до вторгнення. Хтось завагітнів та народив дитину, а хтось розповів про весілля, яке так і не відбулося, адже було заплановано на 24-е число.

Нагадуємо, що на початку минулого року Наталія Могилевська зіштовхнулася з хвилею критики на її адресу через підтримку російськомовного контенту в Україні. Згодом співачці вдалося заміняти конфлікт з аудиторією.

Іво Бобул, який назвав жінок «меркантильними» та «розпещеними», неочікувано перепросив за свої відверті зізнання

Оля Полякова закрутила роман з молоденьким телеведучим та публічно вийшла з ним в світ