in

Іво Бобул, який назвав жінок «меркантильними» та «розпещеними», неочікувано перепросив за свої відверті зізнання

Народний артист України Іво Бобул щиросердно покаявся за сказане в нещодавньому інтерв’ю журналістці Еммі Антонюк, після чого на нього вилилася купа хейту.

Так, у сторіз своєї сторінки в Instagram виконавець опублікував звернення до жінок, у якому перепросив за свої «необдумані та образливі слова». Артист зазначив, що все, що він сказав у скандальному інтерв’ю, було «знесилено іншими емоціями та переживаннями».

Пригадав зірка й своїх жінок-колег і наголосив, що вони «завжди були талановитими та цілеспрямованими людьми, з великими амбіціями та жагою до життя»:

«І я був неправильний, коли звинуватив їх у «меркантильності» та «розбалуваності». Ще раз вибачаюсь за свої образливі слова та сподіваюся на ваше прощення», — зазначив у дописі Бобул.

Також виконавець пообіцяв, що зробить все можливе, аби виправити свою прикру помилку і відновити довіру шанувальниць.

Нагадаємо, скандал навколо Іво Бобула розгорівся після того, як він під час інтерв’ю журналістці Еммі Антонюк охарактеризував жінок як «меркантильних» та «розпещених». Антонюк звинуватила зірку в сексизмі. Це розлютило артиста, і він в емоціях покинув інтерв’ю.

Чому дві відомі українські телеведучі покинули рідну студію ТСН

«У мене заплановане весілля!» — Наталя Могилевська готується до найважливішої події у житті