in

«Це потрібно не лише мені! Допоможіть» — Марічка Падалко звернулась за допомогою до українців

Популярна українська телеведуча Марічка Падалко активно розвиває свою сторінку у соціальній мережі. Знаменитість часто радує фоловерів новими фотографіями та відеороликами, в яких розповідає про своє життя.

У новій публікації Падалко повідомила, що готується до участі у Бостонському марафоні. Однак, щоб це сталося, важливо врахувати один момент.

«Марафон, так марафон!» Приблизно так я відповіла, коли мені миттєво потрібно було визначитися, чи готова я бігти 42 кілометри на БОСТОНСЬКОМУ марафоні, щоб зібрати гроші для українсько-американської благодійної організації. бо вона стосувалася мене особисто, але зробити важливу справу для України — так! Зібрані гроші підуть на допомогу з реабілітацією звільнених із полону українських військових», — пише Марічка Падалко.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Марічка Падалко (@marichkapadalko)

Для телеведучої склали план тренувань, оскільки до марафону залишилося мало часу.

«Війна зробила свою безглузду справу ще й з нашим здоров’ям, психікою та нервами. Я ніколи так хаотично і нездорово не харчувалася, як останній рік. І тільки, напевно, біг не дозволив мені сильно змінитися зовні. «Після перемоги повернуся в режим» — говорила собі сто разів, закінчуючи чергову плитку шоколаду. Але ж мудрі психологи наполягають, що треба навчитися жити і під час війни. Хоча хтось засуджує це», — додала телеведуча.

Падалко вже заповнила заявку на участь, проте стартового номера у неї немає. Його їй призначать, коли вона збере перші 5000 доларів благодійної допомоги. Марічка попросила по можливості допомогти бодай мінімальною сумою.

«Дивний час, дивна весна!» — Російський актор Дмитро Нагієв визвав шквал критики в росіян, одягнувши куртку в тон українського прапора

«І до останнього дня чоловік був поруч» — дружина Вітора Павлика розвіяла чутки, які ходять навколо їхньої родини після смерті онкохворого Павла