in

«Це, напевно, найдовша дистанція» — Марічка Падалко показала, як готується до марафону в Бостоні

Популярна українська телеведуча Марічка Падалко завжди приділяла велику увагу спорту.

Ще до війни разом зі своїм чоловіком політиком та журналістом Єгором Соболєвим знаменитість брала участь у багатьох спортивних заходах, які проходили у Києві, а зараз зірка 1+1 активно готується до престижного марафону у Бостоні (США). Про це Марічка розповіла у Instagram. У своєму мікроблозі Падалко поділилася кадрами з розминки перед тим, як бігти дистанцію за 32 кілометри. У кадрі теледіва постала у лосинах, білій футболці та спортивній кофті на блискавці. За словами телезірки, це була найдовша дистанція у її житті, яку вона пробігла самостійно.

«32 кілометри! Це, напевно, найдовша дистанція, яку я пробігла самостійно, не на офіційному старті, де обладнано точки харчування, і є максимальна підтримка. Тільки на Оболонській набережній, на фініші, я жадібно випила пляшку солодкої води, розуміючи, що найскладніше моє тренування на шляху до Бостона позаду!», — написала Падалко.

Також телеведуча розповіла, що за місяць до старту в Бостоні бігуни-аматори мають пробігти дистанцію 30-35 км на тренуванні, щоби ще був час відновитися і додати в день самого марафону.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Марічка Падалко (@marichkapadalko)

«Саме після такого самостійного забігу з’являється впевненість, що ти зможеш пробігти повну дистанцію. Залишається місяць – і на підготовку, і на збір грошей для @sunflowerofpeace. З моїм тренером @iryna_lishchynska, і з вашою підтримкою, я впевнена, що все вийде! я вчора, але так втомилася, що навіть сил не було про це написати. А тепер так приємно, що можеш писати і нічого не робити, бо маю сьогодні саме таке завдання», — розповіла Марічка.

«Гроші, облиті кров’ю українців» — співачка Йолка «продалась» російській публіці за смішну суму

Помолоділа на років 30: Алла Пугачова шокувала змінами, засвітивши своє лице під час селфі