in

«І до останнього дня чоловік був поруч» — дружина Вітора Павлика розвіяла чутки, які ходять навколо їхньої родини після смерті онкохворого Павла

Дружина співака Віктора Павліка, блогерка Катерина Репяхова, розвіяла чутки, що ходять навколо їхньої родини.

У Instagram обраницю артиста запитали про те, чи дійсно Павлік полишив під час онкохвороби свого сина Павла, який пішов з життя у серпні 2020 року. Катерина запевнила, що усі ці закиди — брехня і співак до останнього залишався поруч із сином та турбувався про нього.

«Повністю все лікування — від організаційних до фінансових питань — було на Вікторі. І до останнього дня чоловік був поруч», — написала Репяхова.

Блогерка зауважила, що не може розповідати усіх подробиць цієї страшної трагедії в їхній родині. Однак вона запевнила, що її чоловік робив для сина усе можливе і до сьогодні щотижня навідується на могилу до Павла.

«Там багато є чого розповісти, але думаю, що я ніколи цього не зроблю. Скажу тільки так. Віктора можна вважати поганою людиною де завгодно, тільки не в цій ситуації. До сьогодні — кожну неділю Віктор на кладовищі», — додала Репяхова.

Як відомо, син Віктора Павліка та його ексдружини Лариси Созаєвої страждав на рак хребта. 2018 року у хлопця почали відмовляти ноги, після чого лікарі спантеличили родину жахливим діагнозом — саркома. Після 18 курсів хіміо- та променевої терапії хвороба відступила, але через деякий час повернулася знову і забрала життя 21-річного Павла.

«Це потрібно не лише мені! Допоможіть» — Марічка Падалко звернулась за допомогою до українців

«До мурахів!» — Камалія зворушливо виконала гімн України з нашими Захисниками