in

«Терміново потрібна зйомка в такому образі» — Вікторія Опанасенко, яка представляла Україну на «Міс Всесвіт — 2022», кардинально змінила імідж

Вікторія Опанасенко, яка представляла Україну на «Міс Всесвіт 2022» показала новий імідж. Модель, яку всі пам’ятають блондинкою, приміряла незвичний образ – руде волосся та чубчик.

Вікторія показала селфі після зміни іміджу. Ймовірно, дівчина насправді не змінювала імідж, а просто спробувала експеримент.

За підписом до фото виглядає так, що Вікторія лише приміряла яскраву перуку, тож досі залишається блондинкою.

Втім, думка перефарбуватися у «Міс Всесвіт» все ж таки виникла. «Вічна мука. А чи не пофарбувати волосся в рудий?» – написала Апанасенко.

Проте не всі шанувальники оцінили експерименти моделі з волоссям. Думки підписників розділилися, більшість каже, що знають її як блондинку і що світле волосся їй більше підходить. Водночас деякі фани запевнили, що Вікторії дуже пасує чубчик і рудий колір волосся.

«Як вам личить! Неймовірно ефектно»,
«Терміново потрібна зйомка в такому образі»,
«Супер! Тобі все пасує»
«Ти – прекрасна. Але точно ні»,
«Нііі! Ти що, тільки блонд!»,
«Якщо чіпатимеш волосся – позбавлю корони»,
«Блонд і тільки блонд».

Нагадаємо, Вікторія Апанасенко на «Міс Всесвіт» здивувала своєю появою у шикарному символічному вбранні «Воїна світла» під час демонстрації національних костюмів. Чорний став символом темних для України часів, а доповнив образ довгий синьо-жовтий шлейф.

І хоч українка не виграла корону за понад 5 мільйонів доларів, вона взяла одну з головних нагород на «Міс Всесвіт 2022». Їй вручили спеціальну статуетку Spirit of Carnival Award за сміливість, альтруїзм, добрі вчинки, за вклад у Батьківщину.

«Чи гаразд із головою у тих, хто це все вигадує?» — Алла Пугачова дала коментар щодо пограбування будинку в Ізраїлі

«Чекаю документи на будинок!» — Світлана Лобода прокоментувала слухи про продаж елітного будинку в Москві