in

«Чи гаразд із головою у тих, хто це все вигадує?» — Алла Пугачова дала коментар щодо пограбування будинку в Ізраїлі

Після переїзду Алли Пугачової та Максима Галкіна до Ізраїлю, у зірок склалися дуже непрості стосунки з російською пресою, які і до цього були напруженими. За минулий рік шанувальники творчості артистки почули безліч вигадок про її стан справ за кордоном.

Максим Галкін з дружиною Аллою Пугачовою та дітьми
Максим Галкін з дружиною Аллою Пугачовою та дітьми

Здебільшого журналісти намагалися виставити все так, ніби легенда російської естради в еміграції страждає, не справляється і має серйозні фінансові негаразди. Ба більше, Максиму Галкіну навіть довелося спростовувати інформацію щодо його арешту.

А не так давно в мережі з’явилася нова фейкова новина. На цей раз постаралася одіозна Олена Жигалова, яка заявила, нібито Аллу Борисівну в Ізраїлі пограбували.

Алла Пугачова прокоментувала пограбування її маєтку в Ізраїлі

Так, нещодавно співачка дала ексклюзивний коментар щодо останніх новин, і заявила, що, по-перше, не важко хвора, а по-друге, її не грабували, а її маєток знаходиться навіть не в Кесарії. Однак, до нового фейку артистка ставиться дуже спокійно, розуміючи мотиви авторів.

“Коли читаєш, що твій розкішний будинок, палац, пограбували в Кесарії, то починаєш уже замислюватися, чи гаразд із головою у тих, хто це все вигадує. По-перше, я не в Кесарії живу. По-друге, ніхто нас не грабував. По-третє, ніхто нас ніякого громадянства не позбавляє. Можливо, вони просто хочуть, щоб мене і Макса жаліли, ось вони і намагаються. Ще й гроші за це отримують”, — зізналась героїня нашої статті.

Натомість гуморист, який зазвичай займається усуненням дезінформації щодо його родини, не став ніяким чином займатися черговим штучним скандалом.

“Результатом нашого союзу — ​донькою Василиною — ​я задоволена,” — Лідія Таран розповіла, чому не вийшла заміж за Андрія Доманського і чи приємає він участь у вихованні доньки

«Терміново потрібна зйомка в такому образі» — Вікторія Опанасенко, яка представляла Україну на «Міс Всесвіт — 2022», кардинально змінила імідж