in

«Ми бойкотуємо» — «Міс Україна Всесвіт» провела ребрединг через виявлені зв’язки учасниць «Міс Україна» з РФ

Декілька днів тому гуморист Андрій Лузан розсекретив інформацію про тісні зв’язки деяких конкурсанток конкурсу «Міс Україна 2023» з Росією і начерез це в Мережі вибухнув скандал.

Ця резонансна подія негативно відобразилася й на інших українських конкурсах. І тому, аби не мати нічого спільного з країною-терористкою та аби «відокремитися від бруду», який полився на деяких учасниць, «Міс Україна Всесвіт» змінює свою назву.

«Тепер ми — «Міс Всесвіт Україна». У зв’язку з черговим скандалом, що стався з нашими «колегами», ми прийняли важливе рішення — провести ребрендинг. Ми бойкотуємо: будь-які види сексуальних домагань, непрофесіоналізм, зв’язки з країною-окупантом, неетичні вислови щодо учасниць конкурсу. Не всі люди однакові. Як і бренди. Як і конкурси краси. Хочемо нагадати: «Міс Всесвіт» — це інклюзивний конкурс, у якому можуть брати участь усі жінки незалежно від їхніх параметрів тіла, сімейного статусу, а починаючи з 2024 року будуть зняті вимоги щодо віку учасниць», — повідомили організатори заходу в Інстаграм.

Організатори зазначили, що минулого року Вікторія Апанасенко донесла світові про війну, яку розв’язала Росія проти України. Також модель привернула до себе увагу завдяки національному костюму «Воїн світла».

«Щоб відтепер ніколи дії колег не асоціювалися з нашим конкурсом, ми змінюємо назву нашого конкурсу на «Міс Всесвіт Україна» / «Miss Universe Ukraine». Ми хочемо і далі мати можливість прославляти Україну на міжнародній арені та розповідати правду про війну», — додали організатори.

Вже не смішно: 5 російських коміків, що були проти війни, але «перевзулися»

Схема автономії Донбасу, російські нагороди та багато іншого: що ще знайшли під час обшуку у народного депутата Шуфрича