in

Заміжня була лише раз, а весільну сукню одягала тричі: хто не захотів одружуватись з українською співачкою Тіною Кароль

Тіна Кароль. Героїня цього матеріалу зняла ціле документальне кіно про свій шлюб і коханого Євгена Огіра. Проте, до зустрічі з ним, вона вже приміряла весільну сукню. І сталося це у 2006-му році. Щоправда, обручку так ніхто майбутній поп-діві і не вдягнув, адже нареченою вона була лише для кліпу “Пупсик”. Там вона у мереживному білому наряді зображує наречену, що мститься своєму хлопцеві. Згодом, коли її реального обранця не стане, злі язики будуть пліткувати про те, що начебто вона так зурочила коханого.

Втім, і після справжнього весілля у 2008-му році діям артистки будуть приписувати магічне значення. Річ у тім, що на церемонії вінчання, зірка підпалила собі фату. Незручну атмосферу розрадила своїм сміхом, а палаючу катастрофу допомогла ліквідувати подружка. Фанати настільки повірять у те, що такі дрібниці могли вплинути на долю молодят, що і досі вишукують нові значення цієї ситуації.

Цікаво, що з Євгеном Огіром у виконавиці було аж два весілля. Перше відгуляли на екзотичному курорті, на Мальдівах. Там і пальму чоловік посадив, і у дружини знаменитість взяв. Кадри з яскравої події вмить розхапали тодішні модні журнали. У ті часи таке одруження було чимось новим та незвичайним для людей, які ще пам’ятали радянський устрій життя.

Білу сукню, майже весільну одягала Тіна і для Дана Балана. Молдавський же мачо для того, аби підкреслити свій статус потенційного милого нашої поп-діви, одягнув чорний костюм. Звісно, мережа не втрималася та нарекла зірок молодятами. Втім, після проєкту “Голос країни”, дива не сталося, весілля також, а артисти пішли кожен своїм шляхом.

Нагадаємо, що досі не відомо, чи брала Кароль прізвище Євгена після одруження. Втім, простившись з ним, знаменитість вирішила кардинально змінити свій ПІП та замість рідного імені, вписала у паспорт творчий псевдонім.

Оля Полякова тепер так заробляє кошти: сфотографувалась з прихильником за 5 тисяч гривень

Російська примадонна Алла Пугачова, яка підтримала українців, показала своє лице крупним планом