in

Тіна Кароль публічно під час виступу стала на коліна перед майбутньою свекрухою

Знайомство Тіни Кароль з матір’ю Дана Балана Людмилу відбулося в ефірі українського вокального шоу “Голос країни”, де обидві зірки були наставниками.

Тоді ж глядачі мали можливість спостерігати за неймовірною хімією між зірками. Дан неприкрито фліртував з поп-дівою та усіляко виражав свою зацікавленість нею. Натомість Тіна спочатку не приймала залицяння чоловіка, але поступово все тепліше ставилася до молдавського мачо.

Після відео з будинку Тіни Кароль, на якому обидва працюють у її домашній музичній студії, у глядачів здебільшого не було сумнівів у романі. Однак, після закінчення зйомок сам продюсер шоу заявив про те, що усе побачене було лише піаром. Було важко повірити у те, що заради цього до України навіть приїхала матір Дана, яка при цьому демонструвала свою прихильність до Тіни.

Після початку повномасштабної війни в Україні Людмила Балан активно підтримувала українців, засуджувала російську агресію та зробила багато публікацій з цієї теми. Станом на 24 лютого її син Дан знаходився саме в Києві і декілька тижнів не міг покинути країну. Тож родина відчула усе на собі.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ludmila Balan (@ludmilabalan_tantiludmila)

Тим часом Тіна Кароль більше року дає благодійні концерти та подорожує світом. Нещодавно у рамках свого туру вона завітала до Молдови. Раптом підписники Людмили Балан побачили відео з виступу поп-діви, на який пішла пішла матір Дана. Жінка дуже тепло зустріла артистку та насолоджувалася її творчістю. Відповідні відео опубліковані на особистій сторінці Людмили в соціальній мережі Instagram.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ludmila Balan (@ludmilabalan_tantiludmila)

Примітно, що стосовно Тіни Кароль артистці якось довелося говорити публічно для Катерини Осадчий. Тоді зірка не стала підігрувати артистам і відкрито заявила, що не розраховує на те, що Тіна колись стане її невісткою. Зараз Людмила продемонструвала, що сказане було лише жестом чесності та щирості з аудиторією, і ніяким чином не торкалося її особистого ставлення до Кароль, адже як видно, вона її не тільки поважає, але й позитивно ставиться як до артиста.

«Більше не холостячка» — Ксенія Мішина запалила в обіймах відомого чоловіка

Одному сину важко жити, інші — за кордоном: Гордон розповів, чому його спадкоємці не стають на захист Батьківщини