in

Оля Полякова тепер так заробляє кошти: сфотографувалась з прихильником за 5 тисяч гривень

Популярна українська виконавиця Оля Полякова здивувала мережу своїм зізнанням. Відомо, що зірка має багато прихильників. Вона часто виступає на благодійних концертах та допомагає ЗСУ.

Нещодавно співачка розповіла, що сфотографувалась з прихильником за 5 тисяч гривень. За словами Олі Полякової, після концерту до неї підійшов чоловік та запропонував зробити селфі.

Співачка погодилась. Проте, зірка висунула свою умову. Оля Полякова попросила свого прихильника задонатити на потреби української армії. Чоловік відразу погодився. Він перерахував 5 тисяч гривень на дрони для військових.

Після цього Оля Полякова з ним сфотографувалась. Співачці стало дуже приємно, що чоловік не відмовився від такої пропозиції. На публікацію зірки українського шоу-бізнесу вмить відреагували юзери.

Вони похвалили співачку за таку оригінальну ідею та засипали компліментами. А ще фоловери повідомили, що Оля Полякова не лише подарувала прихильнику хороший настрій та фото, а й фінансово допомогла нашій армії. За їхніми словами, співачка зробила дуже хорошу справу.

 

Ігор Кондратюк прокоментував, чи має наміри йти захищати Украну від агресії РФ

Заміжня була лише раз, а весільну сукню одягала тричі: хто не захотів одружуватись з українською співачкою Тіною Кароль