in

Російська примадонна Алла Пугачова, яка підтримала українців, показала своє лице крупним планом

Російська примадонна Алла Пугачова потішила шанувальників своїм рідкісним фото.

На сторінці в Instagram зірка розмістила селфі, на якому позує з гарною зачіскою та макіяжем. Під цим знімком Алла Борисівна привітала своїх прихильників з першою неділею весни.

Своєю чергою, підписники сторінки виконавиці наробили їй багато компліментів і висловили повагу артистці та її чоловіку Максиму Галкіну, який підтримав Україну та виступив проти кривавого режиму кремлівського диктатора путіна: «Дякую, Алло Борисівно, що залишились людиною!», «а в очах такий сум», «Дякую вам за все, пишаємось, що ви обрали Ізраїль. Здоров’я всій вашій родині», «красуня, талановита співачка, порядна і смілива людина».
Нагадаємо, що з початком повномасштабного вторгнення р до України чоловік Алли Пугачової, гуморист Максим Галкін виступив проти кривавої політики путіна та публічно підтримав нашу країну. Після цього Галкіна оголосили «іноагентом» у росії. Артиста почали «скасовувати» всюди, де можна. Врешті, разом з дружиною та дітьми Галкін виїхав до Ізраїлю. Усе своє майно в росії подружжя вирішило продати, а бізнес — закрити.

Заміжня була лише раз, а весільну сукню одягала тричі: хто не захотів одружуватись з українською співачкою Тіною Кароль

«Він дуже недурний хлопець!» — Лідер гурту «Друга Ріка» Валерій Харчишин прокоментував події, які розгорілись навколо Потапа