in

«Ми об’єднані спільною метою!» — зрадниця Ані Лорак викликала гнів серед українців, згадавши про важкі часи

Співачка родом з Чернівецької області Ані Лорак зовсім забула українську мову та свою Батьківщину. Кароліна продовжує виставляти пости мовою окупантів і замовчувати війну. Вокалістка вирішила привітати прекрасну половину своєї аудиторії з Міжнародним жіночим днем, зазначивши, що зараз важливо об’єднатися, щоби протистояти труднощам.

Зрадниця розмістила публікацію в Instagram, спантеличивши підписників. Фани поцікавилися у неї, про які труднощі йдеться і ще раз запитали, на чиєму боці виконавиця. Лорак, як і завжди, не відповіла

«Сьогодні ми відзначаємо нашу силу, нашу стійкість і нашу єдність під час протистояння труднощам. Ми сильніші, коли підтримуємо один одного у скрутні часи. У нас усіх є свої унікальні шляхи, але ми об’єднані спільною метою створення кращого світу для себе та майбутніх поколінь», – залишила артистка під новим знімком.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от АНИ ЛОРАК (@anilorak)

Користувачі мережі розлютилися, зазначивши, якщо Кароліна написала пост російською мовою, вона піклується про долю РФ, яка «переживає лиха і важкий період» через війну. Українці залишили безліч справедливих коментарів під роздумами співачки.

«Об’єднання, сестринство, протистояння труднощам. Можна поцікавитися, до кого це звернення? Просто цікаво. Ви ж перебуваєте в Росії. Я так розумію, це звернення до росіян?», «На батьківщину не хочеться?», «Захоплювався раніше цією жінкою, а тепер тільки жалість», «Хочеш кращого світу? З ракетами над головою? Чому про це мовчиш?», – задають питання користувачі.

«Дружба, яка не визнає війни» — українка разом з росіянкою позувала на міжнародному конкурсі

Maruv, яка замовчує геноцид українського народу, розсекретила місце свого перебування