in

Зрадниця Ані Лорак засвітила «вагітне» фото, але після привітань швидко видалила його

Опальна співачка Ані Лорак, яка мовчить про повномасштабне вторгнення РФ в України заради «кривавих» рублів, розбурхала підписників новою подією у своєму житті.

Декілька днів тому, зрадниця розмістила в Інстаграм романтичне фото зі своїм йога-бойфрендом Ісааком Віджраку, якого для публіки вона представила на честь Дня Святого Валентина цьогоріч. Наразі, невідомо, чи «експерт з холістичного оздоровлення, філософ, творець позитивної карми» розлучився зі своєю офоіційною дружиною з якою має двох спільних дітей.

На знімку Ісаак ніжно обіймає артистку-мовчунку за талію, положивши руку на округлений живіт українки. Лорак для фото вибрала чорне обтисле плаття, по якому важко зрозуміти, як скоро Ані стане матір’ю. В коментарях відразу почалися чутки про ймовірну вагітність артистки і, вона відразу ж після цього видалила фото, яке нагадує фотосесію вагітних. Варто зазначити, що «голубка миру» за останній час набрала у вазі.

Однак, варто робити поспішні висновки про ймовірне поповнення у сім’ї Лорак. Все це лише залишається здогадками допитливих шанувальників співачки. У Лорак вже є 12-річна донька Софія, яка народилася у шлюбі з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу.

«Яка республіка — така і міс»: користувачі Мережі прокоментували вигляд самопроголошеної «королеви ДНР»

Дівам — втрата чогось важливого, а у Терезів — настала біла полоса: гороскоп на 7 жовтня