in

Любові вистачило на чотири місяці: ексчоловік Ані Лорак розлучається з українкою

На початку літа ексчоловік співачки-зрадниці Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу одружився з візажисткою Лілією.

Святкування закоханні влаштували в одній з заміських резиденцій у Конча-Заспі, адже Мурат від початку повномасштабного вторгнення не втік на Батьківщину, а активно підтримує українців та донатить на ЗСУ. В медовий місяць молода сім’я вирішила поїхати до Туреччини та разом ресторатор планував познайомити свою дружину з родичами.

Але, через чотири місяці після весілля Мурат та Лілія здивували підписників своїми вчинками. Шанувальники дійшли висновку, що подружжя розлучається. Першим, на що звернули уваги фани стало те, що 27-річна кохана турецького бізнесмена видалила усі спільні фото з ним та відписалася від нього в соціальних мережах, а також в шапці профілю прибрала інформацію, що вона дружина ексчоловіка співачки-зрадниці Ані Лорак.

Налчаджіоглу був не таким радикальним — у своєму профілі він залишив спільні фото з їхнього весілля. Що стало причиною такої поведінки — наразі залишається невідомо. Сам же бізнесмен наразі перебуває у Туреччині, а візажистка — в Україні.

Читайте також: «Щось особисте і романтичне» — 22-річна «коханка» Костянтина Меладзе прокоментувала чутки про їхній роман

«Вона просто курка» — Оля Полякова емоційно пригадала про зрадницю Лорак

«В Європі всі наді мною ржуть»: путініст Сергій Звєрєв, який підтримував Україну, втратив бізнес через війну