in

Кароль, Огнєвіч та Камалія — хто з них користується перукою у повсякденному житті

Оскільки зірки часто експериментують зі своїми зачісками та використовують дуже багато засобів для укладки та стайлінгу, натуральне волосся від чого дуже часто й дуже сильно страждає. Саме з цієї причини дехто зі знаменитостей вирішує не жертвувати натуральними локонами й обирає для виступів та концертів перуки.

Втім, така причина – далеко не єдина. Якісна перука може допомогти урізноманітнити образ, освіжити загальний зовнішній вигляд і просто створити “лук” під сьогоднішній настрій. Пропонуємо розібратись, з яких причин відомі українські зірки носять перуки.

Злата Огнєвіч

Відома українська співачка Злата Огнєвіч свого часу вирішила зізнатись шанувальникам, що в її арсеналі є не лише стильні наряди та вишукані сукні, а й перука. Знаменитість розповіла, що багато зірок користуються спеціальними системами з волосся, аби на виступах і концертах зберегти власну шевелюру.

 

Сьогодні відома українська артистка у повсякденному житті не носить перуку, втім раніше одягати накладне волосся доводилось щоденно. Річ у тім, що колись Злата Огнєвіч невдало пофарбувалась та цілих півтора року відновлювала свою шевелюру. У цей час зіпсовані локони вона ховала під спеціальною системою заміщення.

Тіна Кароль

Одна з найвідоміших артисток сучасності офіційно ніколи не підтверджувала, але й не спростовувала того факту, що носить перуку. Втім, багато шанувальників буквально впевнені в тому, що знаменитість часто виходить на публіку зі спеціальними накладками, які створюють об’єм на натуральному волоссі.

Можна лише припускати, що на сцену Тіна Кароль виходить у спеціальних перуках, аби, як раніше говорила Огнєвіч, вберегти власне волосся.

Камалія

Найбагатша українська співачка Камалія також ніколи не зізнавалась, чи носить перуку. Втім, візуально можна зробити висновок, що артистка в повсякденному житті робить зачіски з власного волосся. До слова, шевелюра в співачки доглянута та красива. Довге волосся знаменитості завжди красиво вкладене.

Проте, як і будь-яка знаменитість, а особливо – співачка, Камалія мусить іноді кардинально перевтілюватись. Саме в кадрі камер, які знімають для неї кліпи, знаменитість таки може іноді одягти перуку.

Такою ще її ніхто не бачив: Джамала здивувала українців в новому незвичному образі

Реакція Віктора Павліка на збільшенні губи його дружини шокувала й саму Катерину Репяхову