in

Реакція Віктора Павліка на збільшенні губи його дружини шокувала й саму Катерину Репяхову

Катерина Репяхова завжди була задоволена своєю зовнішністю і навіть скептично ставилася до будь-яких втручань, проте часи змінюються і наші погляди теж. Тепер вона не проти навіть зробити собі ринопластику і всі підписники з нетерпінням чекають на майбутній результат.

Але зараз дівчина наважилася лише на збільшення губ. Як зазначила Катерина, вона нічого в цьому поганого не бачить. Головне до всього підходити з розумом і не зробити їх занадто великими.

Репяхова дуже переживала, яка буде реакція чоловіка Віктора Павліка, адже йому все подобалося та влаштовувало в дружині, тому був проти, щоб та щось змінювала. Нарешті настав найцікавіший момент. Для своїх прихильників, Катерина показала, як відреагував на збільшені губи Віктор Франкович.

На відео чоловік прийшов з розкішним букетом квітів, з хорошим підведеним настроєм, але на питання від дружини: “Ну, а як тобі я?”, отримала відповідь:

“- ХОРОША.
– А ТИ ЩО, НІЧОГО НЕ БАЧИШ?
– НЄ, НІЧОГО НЕ БАЧУ
– НУ ЦЕ ДОБРЕ”, – ОСЬ ТАКИЙ ДІАЛОГ СКЛАВСЯ У ПОДРУЖНЬОЇ ПАРИ.»

Підписників потішила така реакція Віктора Павліка, адже бачимо непідробні емоції, що чоловік дійсно міг не помітити таких змін, адже губки вийшли дуже обережними, невеликими та красивими.

Хочемо зазначити, що жінці дуже личить. Тепер можна не переживати за те, як Віктор Павлік віднесеться до такого рішення Катерини. Йому в коханій все подобається, а це найголовніше.

Кароль, Огнєвіч та Камалія — хто з них користується перукою у повсякденному житті

Максим Галкін поділився архівним знімком, нагадавши, яким він був до зустрічі з жінкою, яка змінила його долю