in

«І голос майже не змінився!» — Максим Галкін поділився зворушливим відео, на якому він ще сидить за шкільною партою

Незважаючи на те, що Галкін давно залишив РФ, і судячи з його слів і поведінки, не збирається повертатися в країну-терористку в найближчому майбутньому, він показово дотримується російських законів, не даючи фактичного приводу для його переслідування.

Зокрема, під кожним своїм постом артист неодмінно вказує належність матеріалу «іноземному агенту», викликаючи лише усмішку у численних передплатників. Днями гуморист нагадав фанатам про те, що цього року в країні, яка нещадно вбиває мирних українських дітей, цинічно відзначають рік Педагога та Наставника.

З цього приводу 46-річний Галкін поділився зворушливими спогадами про свою вчительку Галину Петрівну Лазаренко. Талановитий артист зазначив, що саме їй завдячує майстерному володінню мовою.

«Жанру, в якому я виступаю досі, в інститутах та творчих вишах не навчають. Досягти успіху в ньому можеш, тільки спираючись на свій власний шлях і досвід. Але найважливішим інструментом людини, яка виступає в гуморі та стендапі, є мова. Своїм володінням мовою я багато в чому завдячую Галині Петрівні. Вона ж робила з нами театральні вистави на шкільній сцені. Саме під її керівництвом я зіграв у школі двох собак, Остапа Бендера, ветерана війни, графа Нуліна і навіть царя Соломона», – відзначив найпопулярніший у всьому світі гуморист.

Спогади Галкін супроводжує зворушливе відео, на якому він, учень 8-го класу, відповідає на питання педагога.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)

Багато підписників відзначили ярмо милий вигляд класичного «ботаніка», і те, що його відомий тепер на всіх континентах голос відтоді майже не змінився:

  • Максиме, так ви завжди були інтелігентним та талановитим. І голос майже не змінився)
  • Якби всі були такі, як Ви, Максим, світ був би краще!
  • Це 8 клас? 😮 Вчитель звичайно багато дає, але все-таки гени важливіші. Респект вашим батькам за таке виховання та приклад 👏
  • Яка вчителька! Яка повага та інтерес до учнів! А ви Максим, просто незрівнянні!
  • Дякуємо за Україну!!👍♥️🇺🇦Ти Сильний !!👏👏👏

Росія готує помсту для співачки Земфіри через її новий трек, в якому вона назвала батькіщину «божевільною» та «хворою»

Тіна Кароль шокує своїх прихильнників: на одному із концертів співачка продемонструвала шпагат прямо на сцені