in

«Заткнули цсіх недоброзичливців» — Галкін «підірвав» мережу «пляжним» фото Пугачової

Артист Максим Галкін «підірвав» мережу новим фото. На ньому він показав свою родину — дружину Алла Пугачову і сина з дочкою. Знімок було зроблено у червні, на пляжі в Ізраїлі.

На фото Пугачова позувала в білих шортах і блузі вільного крою. Свій образ співачка доповнила мюлями — стильними шльопанцями-лоферами. Для прогулянки на пляжі вона також одягла чорні окуляри, які закрили практично все обличчя.

Пугачова помітно схудла. Вона «блиснула» ніжками і довела, що має прекрасний вигляд у свої 74 роки.

На знімку співачка обіймала чоловіка, а поруч з ними стояли їхні діти Ліза і Гаррі. Дочка Пугачової росте її «копією» і навіть навчилася позувати «по-дорослому» — дівчинка забавно відставила ногу, ймовірно, намагаючись повторити за мамою. А син Пугачової помітно витягнувся і став ще більше схожий на свого батька.

У коментарях почалася «пожежа». «Пляжне» фото Пугачової приємно здивувало багатьох користувачів. Однак не обійшлося і без росіян, які намагаються критикувати Примадонну за те, що вона не підтримала війну проти України. Втім, хейтерських коментарів куди менше, позитивних набагато більше. Фанати пишуть:

  • «Дочка — копія Алли, а син на вас схожий, буде таким же підкорювачем жіночих сердець. Любові вам, щастя і удачі. Дякую, що підтримуєте Україну»
  • «Ось як приємно дивитися на цих дітей, які виглядають, як діти, і поводяться без понтів, тому що правильне виховання! Батьки молодці!»
  • «Ви зараз заткнули цсіх недоброзичливців. Тут їм вже сказати нічого. Фото — вогонь!».

«Ми з Сашею не будемо жити разом» — співачка Анна Трінчер шокувала новиною про кризу в стосунках з Волошиним

Гороскоп на 9 серпня: Тельцям — мішок грошей, Овнам — болісне самотність