in

Росія готує помсту для співачки Земфіри через її новий трек, в якому вона назвала батькіщину «божевільною» та «хворою»

У Росії готуються помститися співачці Земфірі, яку 10 лютого визнали «іноагентом», за пісню PODNHA. У новому треку виконавиця назвала батьківщину «божевільною» та «хворою», а також заспівала про насильно навʼязаний патріотизм. У відповідь депутати Держдуми РФ виступили з ініціативою позбавити артистку майна, яке залишилося в країні після її відʼїзду за кордон.

Вони планують забрати в зірки нерухомість та елітні авто. Про це повідомили росЗМІ.

За даними пропагандистів, депутати вже надіслали звернення до Генпрокуратури РФ. У Росії в зірки залишилася двокімнатна квартира, нежитлове приміщення та дві машини.

Зокрема, в Москві співачка нібито залишила квартиру в елітному районі, яка оцінюється в більш ніж 55 млн рублів (718 тис. доларів). Її площа становить 85 кв. м, а вікна виходять на Москву-ріку.

Артистка також нібито володіє нежитловим приміщенням площею 134 кв. м, яке зараз пустує.

Пропагандисти ще показали фото двох іномарок: BMW 325 та Mercedes-Benz C 200 4MATIC. Вочевидь, їх також планують вилучити.

Нагадаємо: напередодні Земфіра презентувала новий трек «PODNHA», де розкритикувала Росію та чинну владу. Антивоєнна пісня відгукнулася в серцях її слухачів, а путіністи забили на сполох.

Максим Галкін поділився архівним знімком, нагадавши, яким він був до зустрічі з жінкою, яка змінила його долю

«І голос майже не змінився!» — Максим Галкін поділився зворушливим відео, на якому він ще сидить за шкільною партою