in

«Внутрішньоросійська політика ллється через край!» — Злата Огнєвіч висміяла нагороду родини Навального

Друга «Холостячка» та популярна співачка Злата Огневич вирішила висловитися щодо скандального нагородження на «Оскарі».

Як відомо, Злата Огневіч активно веде соціальні мережі, розповідає про себе та висвітлює ситуацію в країні. Не залишається Злата мовчати, коли відбувається щось скандальне і зачіпає українців.

В Офісі президента також не могли пройти повз скандальну нагороду:

«Якщо Оскар поза політикою, як тоді розуміти документальний маніфест Навальний, у якому внутрішньоросійська політика ллється через край? Якщо Оскар поза контекстом війни в Україні та масовим геноцидом українців, навіщо тоді постійно говорити про гуманізм і справедливість?» — Написав радник голови ВП Михайло Подоляк.

Злата Огневич також вирішила висловити своє обурення з приводу церемонії нагородження:

«Чому всі так здивовані через «Оскар»? Це завжди подвійні стандарти! Були і будуть! Але вчора і мені стало огидно за цю премію кіно про «великомучєніка».

«Світло горітиме, моє світло палатиме,

Світло не зникне, світло нетлінне,

Воно буде, справді, як справжня розрада…» — написала Злата під спеціальним відео. Артистка подякувала студії Квартал 95 за запрошення та можливість виступити з концертами для військових.

«Заборонили учасницям фотографуватись зі мною і мирили з росіянкою!» — Українська модель, яка представляла Україну на Miss Eco International, розповіла про всі нюанси шоу

«Я задоволена своєю формою!» — Даша Квіткова шокувала своїм перевтіленням, схуднувши на 36 кілограм