in

«Навчається жити, поки довкола гинуть люди» — екс-дружина Валерія Меладзе, яка роддом з України та підтримує Росію, розповіла про батька, який знаходиться в зоні бойових дій

Колишня дружина співака Валерія Меладзе, телеведуча родом з України Ірина Меладзе, яка звеличує Росію і навіть працює на пропагандистському федеральному каналі «Спас» Московського патріархату, розповіла, що її батько залишається в зоні бойових дій. Уродженка Зеленодольська Дніпропетровської області написала цинічний текст про те, як «навчається жити, поки довкола гинуть люди».

Ірина не уточнила, в якому саме населеному пункті України знаходиться її батько. Проте зазначила, що чоловік потребує догляду та залишився практично один. Про це путіністка написала на особистій сторінці в Instagram.

«Загальний біль від того, що відбувається, не відпускає ні на хвилину, тим більше, що мій 84-річний батько, який потребує догляду, залишився в зоні бойових дій практично один. Додалися особисті проблеми… Багато було сліз і нестерпності того, що відбувається, але в якійсь момент я зрозуміла, ще трохи і «попливу». Але життя продовжується, і незважаючи ні на що потрібно було не випасти з нього, а адаптуватися правильно», – написала телеведуча.

Що цікаво, цей текст Ірина доповнила фотографіями з відпочинку, на яких їсть креветки та мідії, п’є шампанське та гуляє Країною Басків із 23-річною дочкою від музиканта Софією.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Irina Meladze (@irinameladze_)

Дивно, але Меладзе запевнила, що зовсім не дивиться телевізор і фільтрує інформацію, щоб її «дах зовсім не поїхав».

«Бережіть себе від потоку інформації, який може знести. Перше, що я зробила – відключила ТБ, хоча це було нелегко, і стала фільтрувати інфо. Далі, записалася на курси крою та шиття. Я прибрала з лексикону фрази: «справи йдуть добре», «життя прекрасне» і всяку подібну нісенітницю. Не розумію, як можна так відповідати, коли довкола смерть і гинуть люди. Тяжко всім і потрібно проявляти повагу та співчуття до людського горя», – видала Меладзе.

Після таких слів може здатися, що Ірина виступає проти агресії РФ і вчить не піддаватися впливу пропаганди. Однак соцмережі жінки допомагають розставити всі крапки над «і». Так, наприклад, 9 травня 2022 року українка виставляла картинку із георгіївською стрічкою. А після смерті російського політика Володимира Жириновського вона написала: «Захід! Ми вас одягнемо та взуємо…» сказав В. Жириновський у 2014 році норвезькому журналісту. Вольфович, сподіваємося, що ти знав, про що говорив».

Про повномасштабну війну в рідній країні Меладзе у своїх соцмережах жодного разу не згадала.

«Обличчя спотворені злістю!» — російська актриса, яка зіграла в серіалі «Свати», звинуватила Зеленського у вбивстві своїх дітей

«Шукала баланс!» — Ані Лорак, яка замовчує про геноцид українців, розповіла про свого обранця